Produkt
|
PRAL
|
| Mleko spożywcze 2% tłuszczu |
0,01 |
| Margaryna mleczna |
0,02 |
| Margaryna „Palma” |
0,02 |
| Margaryna zwykła |
0,02 |
| Masło roślinne, kostka |
0,02 |
| Smalec |
0,02 |
| Mleko spożywcze 3,5 % tłuszczu |
0,02 |
| Masło extra |
0,03 |
| Oliwa z oliwek |
0,04 |
| Margaryna „Śniadaniowa” |
0,05 |
| Margaryna słoneczna |
0,06 |
| Fasolka po bretońsku |
0,06 |
| Zupa cebulowa |
0,08 |
| Baton Milky Way |
0,11 |
| Karmelki twarde |
0,15 |
| Herbatniki z czekoladą |
0,16 |
| Jogurt jagodowy Jogobella |
0,16 |
| Migdały |
0,16 |
| Sałatka pikantna z makreli |
0,16 |
| Ciastka tortowe z owocami świeżymi |
0,16 |
| Zupa cytrynowa z ryżem |
0,17 |
| Ryż z jabłkami |
0,19 |
| Maślanka brzoskwiniowa |
0,23 |
| Finea Mix, niskotłuszczowa |
0,24 |
| Kefir 2% tłuszczu |
0,24 |
| Pierogi ruskie |
0,24 |
| Skrobia kukurydziana |
0,25 |
| Kasza jęczmienna na mleku |
0,28 |
| Zupa grzybowa zabielana |
0,28 |
| Mleko zagęszczone niesłodzone |
0,29 |
| Kasza manna na mleku |
0,31 |
| Piwo pełne 10-15% |
0,35 |
| Coca Cola, |
0,36 |
| Mleko UHT 0,5% tłuszczu |
0,37 |
| Mleko UHT 1,5% tłuszczu |
0,37 |
| Kości, wywar |
0,37 |
| Makaron na mleku |
0,37 |
| Masełko zakopiańskie |
0,38 |
| Orzechy laskowe |
0,38 |
| Mlemix zambrowski |
0,40 |
| Ryż na mleku |
0,41 |
| Mleko spożywcze 1,5 % tłuszczu |
0,42 |
| Mleko spożywcze 0,5 % tłuszczu |
0,46 |
| Masło śmietankowe |
0,49 |
| Kluski lane na mleku |
0,49 |
| Deser ryżowy jabłkowy |
0,51 |
| Krem z zielonego groszku |
0,55 |
| Deser ryżowy waniliowy |
0,60 |
| Zupa grochowa |
0,69 |
| Maślanka straciatella |
0,70 |
| Zupa neapolitańska |
0,75 |
| Płatki owsiane na mleku |
0,77 |
| Baton Twix |
0,77 |
| Mleko kozie |
0,83 |
| Lody waniliowe |
0,89 |
| Pierogi z truskawkami |
0,89 |
| Pieczarka uprawna, świeża |
0,90 |
| Borowik mrożony |
0,90 |
| Podgrzybek suszony |
0,90 |
| Ciastka francuskie ze śliwkami |
0,91 |
| Jabłka w kruchym cieście |
0,91 |
| Kisiel waniliowy |
0,94 |
| Herbatniki „Corso” |
0,96 |
| Papryka czerwona konserwowa |
0,96 |
| Filety z dorsza po grecku |
1,01 |
| Herbatniki z nadzieniem czekoladowym |
1,04 |
| Pieczarki smażone |
1,08 |
| Maślanka owocowa |
1,17 |
| Drożdże piekarskie, prasowane |
1,19 |
| Rożki z ciasta francuskiego z jabłkami |
1,25 |
| Sałatka z groszku zielonego |
1,27 |
| Kasza perłowa na sypko z masłem roślinnym |
1,30 |
| Kasza perłowa na sypko ze smalcem |
1,30 |
| Kurczak gotowany w jarzynach |
1,30 |
| Musztarda |
1,34 |
| Chleb żytni jasny |
1,39 |
| Chleb żytni jasny mleczny |
1,41 |
| Chleb mieszany z soją |
1,42 |
| Słonina |
1,43 |
| Chleb żytni starogardzki |
1,44 |
| Groszek zielony, konserwowy bez zalewy |
1,46 |
| Skrobia ziemniaczana |
1,47 |
| Majonez domowy z olejem rzepakowym |
1,53 |
| Majonez domowy z olejem słonecznikowym |
1,53 |
| Chleb żytni pytlowy |
1,54 |
| Rolada z masą makową |
1,62 |
| Makaron |
1,64 |
| Sałatka z dorsza |
1,69 |
| Herbatniki kokosowe |
1,70 |
| Bułeczki drożdżowe z jabłkami |
1,73 |
| Ryż na sypko ze smalcem |
1,74 |
| Makaron z masłem |
1,75 |
| Pieczywo półfrancuskie z dżemem |
1,76 |
| Chleb żytni wileński |
1,78 |
| Śledź w śmietanie |
1,85 |
| Chleb żytni razowy z soją i słonecznikiem |
1,86 |
| Baton Snickers |
1,94 |
| Ryż na sypko z masłem roślinnym |
1,97 |
| Mąka żytnia, typ 580 |
2,01 |
| Chleb żytni razowy wytrawny |
2,06 |
| Mąka żytnia, typ 720 |
2,06 |
| Chleb żytni razowy litewski |
2,07 |
| Chleb staropolski |
2,08 |
| Chleb żytni pełnoziarnisty |
2,17 |
| Chleb zwykły |
2,19 |
| Chleb żytni razowy na miodzie |
2,26 |
| Chleb żytni sitkowy |
2,30 |
| Markizy |
2,34 |
| Chleb mleczny |
2,35 |
| Białko jaja kurzego |
2,37 |
| Groch, nasiona suche |
2,38 |
| Herbatniki kakaowe |
2,40 |
| Pumpernikiel |
2,41 |
| Chleb nałęczowski |
2,43 |
| Chleb praski |
2,43 |
| Risotto z mięsem i warzywami |
2,43 |
| Chleb żytni razowy |
2,44 |
| Chleb zakopiański |
2,45 |
| Płatki kukurydziane |
2,50 |
| Płatki kukurydziane wzbogacane |
2,50 |
| Chleb baltonowski |
2,52 |
| Paprykarz „Szczeciński” |
2,53 |
| Soczewica, kiełki |
2,56 |
| Pierniki beskidzkie |
2,56 |
| Tort ananasowy |
2,56 |
| Ciasto kruche podstawowe |
2,59 |
| Chleb wiejski |
2,59 |
| Kluski lane |
2,63 |
| Chleb wielkopolski |
2,64 |
| Kluski kładzione |
2,66 |
| Ciasto naleśnikowe bez piany |
2,68 |
| Ciastka „Napoleonki” |
2,75 |
| Dorsz w jarzynach |
2,78 |
| Soczewica czerwona, nasiona suche |
2,79 |
| Płatki żytnie |
2,80 |
| Ptysie z bitą śmietaną |
2,80 |
| Kasza gryczana na sypko z masłem roślinnym |
2,81 |
| Chleb mazowiecki |
2,81 |
| Kasza gryczana na sypko ze smalcem |
2,88 |
| Ryż preparowany |
2,91 |
| Mleko owcze |
2,95 |
| Chleb mieszany słonecznikowy |
2,98 |
| Bułki sojowe |
3,01 |
| Ciastka „Karpatki” |
3,06 |
| Pieczywo tostowe |
3,08 |
| Mąka żytnia, typ 1400 |
3,09 |
| Strucle wrocławskie |
3,13 |
| Mąka żytnia, typ 1850 |
3,14 |
| Chałki zdobne |
3,16 |
| Chleb poleski |
3,16 |
| Chleb pszenny |
3,17 |
| Surówka z rzodkiewki |
3,22 |
| Bułki wrocławskie |
3,24 |
| Jagodzianki |
3,24 |
| Eklery z bitą śmietaną |
3,27 |
| Pierogi z mięsem I |
3,28 |
| Placek z kruszonką |
3,29 |
| Bułki i rogale maślane |
3,29 |
| Bułki pszenne zwykłe |
3,30 |
| Pizza z pieczarkami i cebulą |
3,33 |
| Rogale kruche |
3,34 |
| Kajzerki |
3,39 |
| Wieprzowina, podgardle |
3,39 |
| Bułki mleczne |
3,40 |
| Kulebiak |
3,42 |
| Mąka żytnia, typ 2000 |
3,43 |
| Ziarno żyta |
3,43 |
| Kiszka kaszana jęczmienna |
3,46 |
| Bagietki francuskie |
3,47 |
| Buchty drożdzowe |
3,48 |
| Pasztet podlaski z kurczaka |
3,50 |
| Pieczywo tostowe Graham |
3,52 |
| Ciasto drożdżowe |
3,52 |
| Żeberka duszone wieprzowe |
3,53 |
| Mąka pszenna, typ 500, wzbogacona |
3,53 |
| Herbatniki z cukrem |
3,60 |
| Bitki wołowe w jarzynach |
3,61 |
| Risotto z mięsem |
3,66 |
| Wafle nadziewane |
3,66 |
| Paszteciki drożdżowe z mięsem |
3,69 |
| Bułeczki do hot dogów |
3,82 |
| Śledzie zawijane (rolmopsy) |
3,82 |
| Pulpety z dorsza |
3,88 |
| Bitki wieprzowe w jarzynach |
3,91 |
| Chleb chrupki |
3,96 |
| Ryż brązowy |
3,99 |
| Kasza jęczmienna perłowa |
4,03 |
| Kaszanka z kurczaka |
4,04 |
| Chleb Graham |
4,05 |
| Bułki owsiane |
4,06 |
| Makaron z serem |
4,07 |
| Mąka pszenna, typ 500 |
4,18 |
| Pasta z jaj |
4,21 |
| Chleb pszenny z ziarnem pszenicy |
4,27 |
| Budyń z mięsa i makaronu |
4,27 |
| Bułki grahamki |
4,30 |
| Parówki popularne |
4,34 |
| Semolina |
4,38 |
| Ciasto naleśnikowe biszkoptowe |
4,39 |
| Mąka pszenna, typ 550 |
4,41 |
| Rolada biszkoptowa z dżemem |
4,44 |
| Mąka pszenna, typ 750 |
4,44 |
| Kasza manna |
4,58 |
| Kasza jęczmienna, pęczak |
4,60 |
| Makaron bezjajeczny z semoliny |
4,62 |
| Makaron bezjajeczny |
4,64 |
| Kotlet mielony z dorsza |
4,70 |
| Wieprzowina, boczek bez kości |
4,73 |
| Bitki wieprzowe |
4,79 |
| Pasztet rybny homogenizowany |
4,83 |
| Dorsz świeży, filety bez skóry |
4,96 |
| Pieczywo półfrancuskie z serem |
4,98 |
| Pasta kanapkowa z kurczaka |
5,01 |
| Monte |
5,05 |
| Skóra z indyka |
5,06 |
| Pieczeń wieprzowa duszona |
5,06 |
| Serca wieprzowe |
5,10 |
| Paróweczki śniadaniowe (z olejem) |
5,11 |
| Potrawka z kurczaka |
5,13 |
| Bułka tarta |
5,17 |
| Zrazy wołowe zawijane ze słoniną |
5,19 |
| Fantazja |
5,24 |
| Kotlety z jaj |
5,34 |
| Mielonka (Luncheon meat) |
5,40 |
| Babka biszkoptowa |
5,45 |
| Kiełbasa parówkowa |
5,48 |
| Ryż biały |
5,48 |
| Herbatniki sezamowe |
5,48 |
| Parówki z kurczaka |
5,55 |
| Cielęcina w potrawce |
5,57 |
| Pizza mięsno-ziołowa |
5,58 |
| Salceson włoski |
5,64 |
| Płatki pszenne |
5,65 |
| Makaron dwujajeczny z semoliny |
5,66 |
| Kiełbasa mortadela |
5,74 |
| Gulasz wołowy |
5,78 |
| Karp z wody (bez warzyw) |
5,82 |
| Makaron dwujajeczny |
5,84 |
| Pieczeń żuławska |
5,84 |
| Krew wieprzowa |
5,87 |
| Salceson czarny |
5,87 |
| Musli z rodzynkami i orzechami |
5,97 |
| Musli z rodzynkami i orzechami Santafe |
5,97 |
| Kotlet mielony z mięsa mieszanego |
5,98 |
| Bitki wołowe |
6,01 |
| Flaki |
6,01 |
| Herbatniki |
6,04 |
| Kiełbasa kanapkowa z kurczaka |
6,07 |
| Skórki kurze |
6,13 |
| Wieprzowina klasa IV |
6,14 |
| Klopsiki mielone z mięsa mieszanego |
6,17 |
| Wątrobianka |
6,17 |
| Makaron czterojajeczny |
6,19 |
| Płatki jęczmienne |
6,20 |
| Szynkówka wieprzowa |
6,21 |
| Polędwica z indyka |
6,27 |
| Orzechy arachidowe |
6,28 |
| Mąka pszenna, typ 1850 |
6,32 |
| Śledź w sosie pomidorowym |
6,45 |
| Orzechy włoskie |
6,47 |
| Truskawki w galaretce |
6,56 |
| Chrupki kukurydziane |
6,56 |
| Kaczka, tuszka |
6,58 |
| Polędwica w galarecie |
6,60 |
| Filety z dorsza smażone, panierowane |
6,63 |
| Kiełbasa mazurska z indyka |
6,64 |
| Pieczeń z kurczaka z pieczarkami |
6,66 |
| Kasza jaglana |
6,68 |
| Kiełbasa domowa |
6,71 |
| Pieczeń rzymska |
6,72 |
| Baleron gotowany |
6,72 |
| Naleśniki z serem |
6,76 |
| Serek typu „Fromage” z czosnkiem |
6,85 |
| Pasztet pieczony |
6,85 |
| Szynka kanapkowa |
6,87 |
| Morszczuk świeży |
6,88 |
| Pieczeń wołowa duszona |
6,89 |
| Gęś, tuszka |
6,90 |
| Mąka pszenna, typ 2000 |
6,91 |
| Ziarno pszenicy |
6,91 |
| Kiełbaski bawarskie |
6,93 |
| Kiełbasa mortadela z indyka |
6,94 |
| Szynka z indyka |
7,00 |
| Wędzonka wołowa gotowana |
7,00 |
| Kiełbasa szynkowa z indyka |
7,02 |
| Halibut biały, świeży |
7,05 |
| Wieprzowina pieczona |
7,13 |
| Wieprzowina, żeberka |
7,16 |
| Pulpety z mięsa mieszanego |
7,22 |
| Dorsz świeży |
7,24 |
| Serek typu „Fromage” naturalny |
7,24 |
| Szynkówka wołowa |
7,32 |
| Szynka wiejska |
7,32 |
| Solinki, paluszki |
7,33 |
| Mięso z podudzia indyka ze skórą |
7,34 |
| Wieprzowina, łopatka |
7,39 |
| Wieprzowina, karkówka |
7,41 |
| Medaliony z indyka |
7,42 |
| Baranina, łopatka |
7,44 |
| Serek twarogowy homogenizowany pełnotłusty |
7,44 |
| Klopsiki cielęce mielone |
7,44 |
| Kiełbasa lubuska |
7,44 |
| Mięso z piersi indyka ze skórą |
7,49 |
| Flądra świeża |
7,54 |
| Wołowina, rozbratel |
7,54 |
| Pierogi z serem I |
7,55 |
| Pasztet z ryb wędzonych |
7,56 |
| Baton szynkowy z indyka |
7,58 |
| Mięso z podudzia indyka bez skóry |
7,60 |
| Mięso z piersi indyka bez skóry |
7,62 |
| Deser twarogowy termizowany truskawkowy |
7,65 |
| Sola świeża |
7,65 |
| Mięso ze skrzydeł indyka ze skórą |
7,68 |
| Skrzydło indyka |
7,68 |
| Szynka wieprzowa gotowana |
7,68 |
| Kurczęta pieczone |
7,72 |
| Wieprzowina klasa III |
7,76 |
| Kiełbasa podwawelska |
7,78 |
| Leniwe pierogi z sera i ziemniaków |
7,78 |
| Kiełbasa szynkowa z kurczaka |
7,81 |
| Gładzica-płastuga świeża |
7,81 |
| Jajecznica |
7,82 |
| Jaja gotowane |
7,82 |
| Kasza gryczana |
7,86 |
| Jaja sadzone |
7,88 |
| Pierogi z serem II |
7,92 |
| Kura, tuszka |
7,98 |
| Pasta z jaj i ryby wędzonej |
7,99 |
| Baranina, udziec |
7,99 |
| Kiszka krwista |
8,01 |
| Wołowina klasa IV |
8,04 |
| Wieprzowina klasa II |
8,05 |
| Królik, tuszka |
8,05 |
| Mięso z udźca indyka ze skórą |
8,09 |
| Baton z kurczaka |
8,11 |
| Boeuf Strogonow |
8,11 |
| Pasztet z kurczaka pieczony |
8,13 |
| Pstrąg strumieniowy, świeży |
8,14 |
| Mięso ze skrzydeł indyka bez skóry |
8,17 |
| Pieczeń cielęca duszona |
8,18 |
| Sernik wiedeński z polewą kakaową |
8,19 |
| Karp świeży |
8,21 |
| Szynka z udźca kurczaka |
8,24 |
| Pasztet z mięsa mieszanego |
8,27 |
| Serek twarogowy ziarnisty |
8,28 |
| Cielęcina, łopatka |
8,29 |
| Pieczeń z kurczaka z serem żółtym |
8,29 |
| Wieprzowina gotowana |
8,40 |
| Mięso z udźca indyka bez skóry |
8,43 |
| Mięso z ud kurczaka ze skórą |
8,47 |
| Noga (udo) kurczaka |
8,47 |
| Pstrąg tęczowy, świeży |
8,48 |
| Befsztyk bity wiejski |
8,49 |
| Kiełbasa zwyczajna |
8,50 |
| Kiełbasa śląska |
8,54 |
| Ozory w galarecie |
8,55 |
| Szynka delikatesowa z kurczaka |
8,56 |
| Dorsz z rusztu |
8,62 |
| Polędwica wołowa pieczona |
8,71 |
| Wieprzowina, szynka surowa |
8,76 |
| Sernik z rodzynkami |
8,80 |
| Kiszka pasztetowa |
8,83 |
| Mięso z ud kurczaka bez skóry |
8,88 |
| Makrela świeża |
8,94 |
| Wołowina, polędwica |
8,94 |
| Wołowina klasa I ścięgnista |
8,98 |
| Kurczak, tuszka |
8,98 |
| Wołowina klasa II |
8,99 |
| Sandacz świeży |
9,02 |
| Sernik bez ciasta |
9,03 |
| Kotlet mielony z kury |
9,03 |
| Sezamki |
9,06 |
| Ozór wieprzowy |
9,08 |
| Polędwica luksusowa |
9,17 |
| Polędwica sopocka |
9,17 |
| Sernik krakowski |
9,19 |
| Wołowina, pieczeń |
9,23 |
| Kiełbasa delikatesowa z kurczaka |
9,27 |
| Wołowina, szponder |
9,28 |
| Okoń świeży |
9,29 |
| Wieprzowina, golonka ze skórą |
9,32 |
| Kiełbasa jałowcowa z kurczaka |
9,32 |
| Kiełbasa żywiecka |
9,36 |
| Kotlet schabowy panierowany |
9,38 |
| Kiełbasa toruńska |
9,50 |
| Żołądek kurczaka |
9,52 |
| Wołowina, rostbef |
9,54 |
| Salami popularne |
9,60 |
| Indyk, tuszka |
9,61 |
| Szczupak świeży |
9,63 |
| Polędwica z piersi kurczaka |
9,65 |
| Szynka wołowa gotowana |
9,66 |
| Kurczak faszerowany (pieczony) |
9,71 |
| Wieprzowina klasa I |
9,73 |
| Deser twarogowy termizowany kakaowy |
9,73 |
| Kotlety z kurczaka smażone saute |
9,81 |
| Płatki owsiane |
9,84 |
| Salami mini |
9,87 |
| Konina, mięso bez kości |
9,87 |
| Konina, mięso z kością |
9,87 |
| Salami luksusowe |
9,90 |
| Kotlety z kurczaka smażone panierowane |
9,92 |
| Stek wieprzowy |
9,94 |
| Szynka z piersi kurczaka |
9,95 |
| Rolada wieprzowa |
9,95 |
| Jaja kurze całe |
9,96 |
| Cielęcina, udziec |
9,96 |
| Wieprzowina, schab surowy z kością |
9,96 |
| Cielęcina, sznyclówka |
9,98 |
| Śledź w oleju |
10,00 |
| Kiełbasa rzeszowska |
10,03 |
| Śledź świeży |
10,03 |
| Nerki wieprzowe |
10,15 |
| Kiełbasa podlaska z kurczaka |
10,20 |
| Befsztyk tatarski |
10,26 |
| Węgorz świeży |
10,28 |
| Mintaj świeży |
10,33 |
| Wołowina klasa I nieścięgnista |
10,36 |
| Mięso z piersi kurczaka bez skóry |
10,41 |
| Pasta z twarogu i ryby wędzonej |
10,43 |
| Mózg wieprzowy |
10,52 |
| Paluszki z kminkiem |
10,52 |
| Leniwe pierogi z sera |
10,53 |
| Tuńczyk świeży |
10,55 |
| Skrzydło kurczaka |
10,63 |
| Sardynka świeża |
10,63 |
| Kiełbasa podsuszana z kurczaka |
10,74 |
| Kabanosy z kurczaka |
10,86 |
| Łosoś świeży |
10,88 |
| Łosoś z rusztu |
10,89 |
| Bryzol wołowy z polędwicy |
10,92 |
| Sardynka w pomidorach |
11,00 |
| Karp w galarecie (z warzywami) |
11,02 |
| Serek twarogowy homogenizowany truskawkowy |
11,07 |
| Łosoś smażony saute |
11,45 |
| Belriso |
11,46 |
| Serek termizowany pieczarkowy |
11,46 |
| Tuńczyk w wodzie |
11,47 |
| Śledź marynowany |
11,50 |
| Sztuka mięsa II |
11,64 |
| Wołowina klasa III |
11,68 |
| Kura w galarecie |
11,71 |
| Łosoś wędzony |
11,88 |
| Kotlet cielęcy panierowany |
11,89 |
| Nogi wieprzowe |
11,90 |
| Węgorz wędzony |
12,20 |
| Serek twarogowy homogenizowany waniliowy |
12,33 |
| Makrela wędzona |
12,40 |
| Muesli 5 zbóż |
12,52 |
| Sztuka mięsa I |
12,59 |
| Kiełbasa krakowska sucha |
12,75 |
| Pikling |
12,82 |
| Ser typu „Feta” light |
12,86 |
| Kiełbasa myśliwska sucha |
12,86 |
| Kabanosy |
13,10 |
| Ser twarogowy tłusty |
13,10 |
| Słonecznik, nasiona |
13,27 |
| Ser, Rokpol pełnotłusty |
13,29 |
| Wątroba cielęca |
13,33 |
| Ser, Brie pełnotłusty |
13,34 |
| Ser typu „Feta” |
13,35 |
| Ser typu „Feta” półtłusty |
13,35 |
| Dorsz wędzony |
13,57 |
| Ser twarogowy półtłusty |
13,73 |
| Sardynka w oleju |
14,09 |
| Schab pieczony II |
14,16 |
| Ser, Camembert pełnotłusty |
14,25 |
| Wątróbka kurczaka |
14,25 |
| Ser typu „Feta” pełnotłusty |
14,33 |
| Ser twarogowy chudy |
15,08 |
| Ser, Ementaler pełnotłusty |
15,14 |
| Wątróbka wieprzowa saute |
15,24 |
| Schab pieczony I |
15,26 |
| Śledź solony |
15,46 |
| Wątroba wołowa |
16,24 |
| Wątroba wieprzowa |
16,92 |
| Otręby pszenne |
17,22 |
| Ser, Salami pełnotłusty |
17,69 |
| Tuńczyk w oleju |
17,94 |
| Ser, Trapistów pełnotłusty |
17,98 |
| Ser, Myśliwski pełnotłusty |
18,05 |
| Ser, Edamski tłusty |
18,47 |
| Ser, Tylżycki pełnotłusty |
18,57 |
| Ser, Cheddar pełnotłusty |
19,05 |
| Ser, Gouda tłusty |
19,72 |
| Ser, Trapistów tłusty |
20,30 |
| Ser, Myśliwski tłusty |
20,54 |
| Sezam, nasiona |
20,63 |
| Ser topiony, edamski |
21,95 |
| Zarodki pszenne |
22,73 |
| Ser, Tylżycki tłusty |
23,40 |
| Dynia, pestki |
23,69 |
| Żółtko jaja kurzego |
24,35 |
| Ser, Parmezan |
28,79 |
| Proszek jajeczny |
38,30 |
| Żelatyna |
40,37 |